Magic Palm Beach Club Djerba

Djerba Tunis

Charter

Хотелот се наоѓа на 30 км од аеродромот Џерба. Центарот на Хумт Соук (главен град на островот Џерба) е оддалечен 14 км, Мидун – 6 км.

Директен пристап до огромна прекрасна песочна плажа.

Мини-клуб „Baboo Village“ со различни возрасни групи од 4 до 16 години управуван од тим од професионалци, циркуско училиште, трапез и сл., простор „бебешки шишиња“ на располагање на родителите, комплетна програма за гимнастика, 6 терени тениски игралишта од глина, одбојка, кошарка, ракомет, фудбал, петанк, пинг-понг, стрелаштво, кајак, катамаран, сурфање на ветер, фитнес сала, дневна и вечерна забава за возрасни и мали, секоја вечер многу добро шоу.

293 двокреветни, трокреветни, четирикреветни фамилијарни соби со кревети на спрат или поврзани, климатизирани, балкон со поглед на море или градина, бања и посебен тоалет, када и двоен туш во четворокреветните соби, телефон, сателитска ТВ

Пасошот за Џерба треба да биде 9 месеци пред истекување.


Included

Search Availability

Experiences

Share Your Experience

Related