Hotel Ksar Djerba

Djerba Tunis

Charter

Хотелот Ксар Џерба е на неколку чекори од голф-клубот Џерба. Phare de Taguermess и Grand Casino de Djerba се 4,8 км и 2,5 км соодветно. Плажата е блиску до хотелот. Гостите ќе ја најдат автобуската станица Dar Midoun веднаш до хотелот Ksar Djerba. Хотелот е реновиран во 2009 година. Нуди интернет пристап на јавни површини. На располагање има 152 соби.

Пасошот за Џерба треба да биде 9 месеци пред истекување.


Included

Телевизија
Сеф
Фен
Козметичко огледало
Парна соба
Спа центар
Базен
Аква фитнес
Аеробик
Фитнес центар
Search Availability

Experiences

Share Your Experience

Related