Diana Beach Zarzis

Djerba Tunis

Charter

Локација Семејниот хотел е на 3км оддалечен од Hessi Jerbi Beach. Houmt Souk е на околу 30 минути возење.Карактеристики за хотелот 3-ѕвездениот Diana Beach се наоѓа во Зарзис, на 1,5км од плажата Oamarit Beach и нуди базен. Во овој хотел има сауна, фризер и ноќен клуб. Diana Beach има креветчиња, детски клуб и игротека за гости со деца, велнес центар. Година на реновирање: 2010. Број на соби: 194.

Пасошот за Џерба треба да биде 9 месеци пред истекување.


Included

Search Availability

Experiences

Share Your Experience

Related