Iris

Siviri, Siviri, Halkidiki, Prv Krak
Сместен во една од најопуштените области на Касандра, опкружена со бујна борова шума, хотелот Ирис е изграден на површина од 16 хектари. Нејзините 89 соби и 4 делукс апартмани се поставени амфитеатрално, со поглед на базените и неговите големи градини, кои се поплочени со трева, под сенката на повеќегодишни маслинови дрвја, заедно со различни сезонски растенија и големи палми. Последното реновирање се случи во 2019 година, со екстензивно архитектонско редизајнирање на главната зграда, додека во 2018 година беше отворено крилото на делукс соба.

Вклучено

Барови
Изнајмување автомобили
Детско игралиште
Детски базен
Доктор
Паркинг
Базен
Рецепција
Ресторан
Wi-Fi заеднички области
Wifi соби
Провери Достапност

Искуства

Сподели Искуство

Слични Хотели