Cronwell Platamon Resort

Platamonas, Platamonas, Pieria
Cronwell Platamon Resort – семејно одморалиште со 5*, сместено на златниот брег на Егејското Море во живописниот град Платамонас (регионот Пиерија). Ќе бидат потребни само 1,5 ч за да се стигне до Солун. 6-ката главна зграда со модерен дизајн, и вилите и апартманите на Кронвел Платамон, зафаќаат речиси 60.000м2 медитерански градини. Ова место е уникатно: хармонична комбинација на планинската област и магичното крајбрежје, идеално соседство за историски знаменитости како Олимп и древниот замок Бескрајна златна плажа со импозантната планина Олимп како позадина, е она што го гледате кога влегувате во одморалиштето Кронвел Платамон. Познат по својот Splash Park, на хотелот не му треба вовед кога станува збор за семеен одмор. И ова не е само познатиот Splash Park. Концептот, пристапот и домашната атмосфера е она што прави стотици семејства да се враќаат од година во година! Со уникатна база на пансиони со ултра сите инклузивни, ова одморалиште е единствено во регионот.

Вклучено

A La Carte
Банкомати Менувач
Фудбал
Теретана
Затворен базен
Послужени оброци
Мини клуб
Организирана плажа
Паркинг
Базен
Рецепција
Ресторан
Продавници
Спа Велнес
Посебни потреби
Пинг-понг
Тенис
Водени спортови
Wi-Fi заеднички области
Wifi соби
Провери Достапност

Искуства

Сподели Искуство

Слични Хотели