Sun Beach Platamonas

Platamonas, Platamonas, Pieria
Sun beach Platamon Resort се наоѓа во срцето на Грција во подножјето на митскиот Олимп, во Платамонас. Станува збор за модерна туристичка единица наменета за бараниот посетител, која се простира на површина од 10.000 квадратни метри прекрасни градини, во сенката на познатиот замок Платамонас, веднаш на плажата. Тоа е локација со посебна природна убавина која на најдобар начин ги спојува планините и морето. Богата со култура и историја, со блиските познати археолошки локалитети на Вергина и Дион, и места како Каламбака и Метеора и секако градот Солун со музеи и локалитети на историја и култура. Во близина е планината Олимп; дестинација за бегство за пешачење и пешачење.

Вклучено

Банкомат
Барови
Плажа комплети
Изнајмување автомобили
Детско игралиште
Доктор
размена
Оброци послужени
Организирана плажа
Паркинг
Базен
Рецепција
Ресторан
Продавници
Водени спортови
Wifi заеднички области
Wifi соби
Провери Достапност

Искуства

Сподели Искуство

Слични Хотели