Iliade Aqua Park Djerba

Djerba Tunis

Charter

Овој 4-ѕвезден Iliade Aqua Park Djerba Houmt Souk е сместен на 4,5km од Aqua Park Pirate и има 24-часовна рецепција. Хотел Houmt Souk е во непосредна близина на многу атракции, вклучувајќи ги и The Crocodile Farm Zoo и музејот Lalla Hadria. 

Безжичен интернет е достапен на јавни површини бесплатно.

Персоналот на хотелот зборува англиски, германски, италијански, арапски.

Број на соби: 23.

Поранешно име: Magic club iliade

Хотелот е оддалечен 4,5km од ранчот Адада Џерба. На 15-минутната прошетка оддалечен е Djerba Explore Park. Меѓународниот аеродром Џерба-Зарзис е оддалечен скоро 27km.

Појадок се служи секое утро во ресторанот на Iliade Aqua Park Djerba. Хотелот има à la carte ресторан каде што гостите можат да пробаат вкусни јадења од интернационална кујна.

Пасошот за Џерба треба да биде 9 месеци пред истекување.


Included

Search Availability

Experiences

Share Your Experience

Related