Villa George

Kriopigi, Halkidiki
Вила Џорџ апартмани се наоѓа на Криопиги, Халкидики, Грција. Тие се изградени помеѓу боровата шума Касандра и кристалниот брег на Криопиги. Хотелот е апартмански стил, но официјално е 4 ѕвезди

Вклучено

Комплети за плажа
Детско игралиште
Детски базен
Теретана
Организирана плажа
Паркинг
Базен
Рецепција
Wifi заеднички области
Wifi соби
Провери Достапност

Искуства

Сподели Искуство

Слични Хотели