Meninx Djerba

Djerba Tunis

Чартер

Хотел Клуб Менинкс Џерба е хотел на плажа лоциран на 3 км од градот Мидун и 2 км од теренот за гол Џерба. Интернационален аеродром Џерба е 25 стил.

Хотелот беше целосно реконструиран и реконструиран во 2006 година и е претставен од неколку блокови.

Пасошот за Џерба треба да биде 9 месеци пред истекување.


Вклучено

Климатизација
Мини бар
Фен
Телефон
Телевизија
Ресторан
Бар
Ноќен клуб
Базен
Сауна
Тенис
Фризерски салон
Спа соба за состаноци
Провери Достапност

Искуства

Сподели Искуство

Слични Хотели