Adore Santorini

Santorini, Santorini
Adore е многу мал, скривница бутик романтичен хотел со само три апартмани, на работ на карпата на Калдера, со фасцинантен поглед кон селото Оја и волшебното зајдисонце во текот на целата година.

Вклучено

Појадок a la carte
Провери Достапност

Искуства

Сподели Искуство

Слични Хотели