Нов хотел во Банско за зима 2024: Hotel River side Bansko

Last Updated

13.02.2024 03:07

Нов хотел во Банско за зима 2024: Hotel River side Bansko

The Riverside Boutique Hotel е луксузен хотел кој ги задоволува сите ваши потреби во стилска околина. Релаксирачки и добредојден хотел познат по својот внимателен персонал заедно со брилијантната кујна. Импресивниот СПА центар од 1580 m² е при рака за да ги освежи умот и телото со својата широка палета на велнес објекти, базен од 20 m², терапии за лице и тело.

Хотелот RiverSide Boutique можете да го резервирате за сезона 2023/2024 со еден клик ОВДЕ.

More Blog Posts