Hotel Belvedere Holiday Club во Банско подготвен за зима 2024

Last Updated

13.02.2024 03:09

Hotel Belvedere Holiday Club во Банско подготвен за зима 2024

Апартманскиот хотел се состои од 3 станбени згради со простран внатрешен простор со уредени површини.

Belvedere Holiday Club има три сауни, од кои две се фински со панели и хималајска сол и една инфрацрвена. Познато е дека, за максимални резултати, греењето во сауна (не повеќе од 15 минути) треба да се менува наизменично со ладење, па затоа е обезбеден контраст туш. Има и две стандардни парни бањи и амам.

За најдобри резултати хотелот го нуди попустливиот ритуал на амам масажа. Покрај тоа, масерите се секогаш достапни за извршување на широк спектар на масажи и терапии за лице прилагодени на потребите и преференциите на нашите гости.

За оние кои го прифатиле спортот како начин на живот и не можат да ја пропуштат секојдневната рутина за вежбање, има теретана погодна и за лесен кардио тренинг и за вежбање со тегови. А бидејќи фит тело е совршено надополнето со бронзен тен, Belvedere Holiday Club нуди и посета на солариум.

Цените за хотелот можете да ги погледнете со еден клик ОВДЕ.

More Blog Posts