Achilleas Hotel - Preveza

Vrachos, Vrahos
Хотелот ACHILLEAS се наоѓа на една од најубавите плажи на Јонското Море, изграден во центарот на заливот Луца, со воодушевувачки поглед на островите Крф на север, Лефкада на југ и Паксус пред него. Плажата Луца е наградена со сино знаме, нејзиното крајбрежје е долго 3,5 км, морската вода е кристално чиста и затоа хотелот се наоѓа на 30 км од Превеза, 30 км од Парга и 60 км од Игуменица.

Вклучено

Провери Достапност

Искуства

Сподели Искуство

Слични Хотели