Kalogria Beach

Peloponnese, Pelopones
Природна оаза на релаксација и спокојство ги чека оние кои ќе стигнат до плажата Калогрија. Во област од 80sf на само 250km од центарот на Атина и 35km од градот Патра, можете да уживате во одморот со вашите пријатели или вашето семејство. Природната убавина на областа, бујната шума на Строфилија, бор, даб и бор, во комбинација со светло сината вода и златните песоци ќе ве воодушеват. Како близок рај, без градска врева и непријатност, релаксацијата е загарантирана. Придобивките од просторот и гостопримството ќе ги направат вашите празници незаборавни и ќе станат дестинација на вашиот омилен одмор или за кратко бегство. Калуѓерскиот брег (плажата Калорија) се наоѓа во северозападниот дел на Пелопонез, област со песочна плажа од 9 км и ширина од 80 метри. Тоа е делумно отворено подрачје заштитено со областа на Конвенцијата Рамсар на лагуната и шумата Прокопу Строфилија.

Вклучено

A La Carte
Барови
Кошарка
Комплети за плажа
Крпи на плажа
Одбојка на плажа
Изнајмување автомобили
Деца анимација
Детско игралиште
Детски базен
Дневна анимација
Доктор
Кодекс на облекување
Вечерна анимација
Размена
Фудбал
Оброци послужени на плажа
Паркинг
Базен
Рецепција
Ресторан
Спа велнес
Тенис
Wi-Fi заеднички области
Wifi соби
Провери Достапност

Искуства

Сподели Искуство

Слични Хотели