Adel Private Suites

Mykonos, Mikonos
Уживајте во рекреативните погодности како што се спа када и 24-часовен фитнес центар. Дополнителните погодности во овој медитерански хотел вклучуваат бесплатен безжичен интернет пристап, услуги на консиерж и простор за пикник. Истакнатите погодности вклучуваат услуга за лимузина/градски автомобил, услуги за хемиско чистење/перење и 24-часовна пред бирото. Со доплата, гостите можат да користат шатл од аеродром повратен (достапен 24 часа) и шатл за терминал за траект.

Вклучено

Базен
Ресторан
Бар
Детски погодности
Здравје и бања
Провери Достапност

Искуства

Сподели Искуство

Слични Хотели