Aelia Livadi Chalet Arachova

Central Greece

Шалето Aelia Livadi е поставено во Каливија, во регионот на Централна Грција и е оддалечено само 5 километри од живописната Арахова, популарна дестинација каде посетителите можат да уживаат во зимските спортови. Географски, тој е на совршено место, лоциран во близина на места со историска вредност за Грција, но и високо препорачани дестинации за туристите ширум светот; Храмот на Аполон во Делфи, музејот Сикелијанос и Археолошкиот музеј во Амфиса.


Вклучено

Услуга за трансфер на аеродром / пристаниште
Седење за бебиња (на барање)
Услуга за ѕвонче
Изнајмување автомобили и мотори
Консиерж
Доктор (на барање)
Служба за перење и пеглање
Паркинг
Сателитска ТВ
Сауна
Туш и соблекувална
Wi -Фај интернет пристап
Провери Достапност

Искуства

Сподели Искуство

Слични Хотели