Adel Paradise Resort

Adelianos Kampos, Rethimno

Вклучено

A La Carte
Комплети за плажа
Билјард
Изнајмување автомобили
Детски базен
Код на облекување
Оброци послужени
Организирана плажа
Паркинг
Базен
Рецепција
Ресторан
Пинг-понг
Wi-Fi заеднички области
Wi-Fi соби
Провери Достапност

Искуства

Сподели Искуство

Слични Хотели