EL MOURADI CAP MAHDIA

Чартер

Термин Од 25.06.2024 - 02.07.2024

Standard Room

All Inclusive

25.06.2024 - 02.07.2024

Слободно Чартер

Вкупна цена за сите патници

67,332.00 den

1,086.00 €

Резервирај Јави се

Термин Од 02.07.2024 - 09.07.2024

Standard Room

All Inclusive

02.07.2024 - 09.07.2024

Слободно Чартер

Вкупна цена за сите патници

75,020.00 den

1,210.00 €

Резервирај Јави се

Провери друг термин

Програма


Дополнителни информации

Хотелите имаат право да менуваат одредени услуги, начини на плаќање, како и периодот на користење на содржината, промени на концептот all inclusive и слично, во согласност со нивната деловна политика, временските услови и други релевантни фактори, и тур-операторот не може да биде одговорен за истите промени.

Плажа

Хотелот има своја убава песочна плажа.

Услови за деца

 Детски базен ,Спортско игралиште , детски клуб.

Facilities

На територијата на хотелот 2 ресторани ,3 барови, отворен базен, фризер

Локација

Се наоѓа на 45 km (45,1 km) од меѓународниот аеродром во Монастир и 220 km (218,9 km) од меѓународниот аеродром Тунис-Картагина. Сместен покрај морето на прекрасна плажа со ситен песок, може да се пофали и дека е блиску до градот Махдија и неговата Медина.

Спорт и рекреација

 Тенис на теренот,  кошарка, мини голф,,јавање, Видео игри, билијард, театар.

Локација

Искуства

Сподели Искуство

Слични Понуди