Банско 2024 достапно за резервации:

Последна промена

13.02.2024 03:07

Банско 2024 достапно за резервации:

Лоциран е веднаш до „Куќата музеј на Никола Вапцаров“, овој апартмански хотел овозможува лесен пристап до Молерите. Со 5 минути пешачење гостите ќе стигнат до центарот на Банско.

Собите се опремени со бањи и тоалет, а имаат и крпи. Единиците се со паркет и имаат комплетно опремена кујна со фрижидер, трпезарија, ТВ со рамен екран и приватна бања со када и влечки. Некои единици вклучуваат и балкон. Во апартманскиот хотел, сите единици се опремени со постелнина и крпи.

Сместувањето има Wi-Fi.

Хотелот можете да го резервирате ОВДЕ.


Прочитај Повеќе